Raksun tallin uutisia

Janilta uutta musiikkia!

Jetsetters jatkaa hiljaiseloaan, mutta Jani sen sijaan on nähtävissä ja kuultavissa. Kesän aikana Jani oli mukana Someron Esakalliolla esitetyssä Rauli "Badding" Somerjoen elämästä kertovassa musiikkinäytelmässä yhtenä pääosan esittäjänä. Näytelmän musiikkia voidaan kuulla 5.11. Korsossa Lumo-salissa järjestettävässä Lions Clubin hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa Jani on jälleen elävänä yleisön edessä.

Nyt Jani palaa parrasvaloihin myös äänitemarkkinoilla. Tänään 13.10. julkaistaan debyyttisinglenä Suvi Hiltunen & Jani Forsman duetto "Ota musta kiinni lujaa".

Tässä teille spotifylinkki upeaan biisiin!

Lue lisää >

Suuri tanssilava mukaan äänilevybisnekseen!

ESAKALLIO / RAKSUN TALLI / TIEDOTE / 19.6.2017

Suomen suurimpiin ja suosituimpiin tanssilavoihin lukeutuva Esakallio lähtee mukaan äänilevybisnekseen. Somerolla sijaitseva Esakallion Huvikeskus julkaisee uutta tanssimusiikkia sisältävän levyn yhdessä musiikkimanageri Jukka Airaksisen Raksun Talli -levymerkin kanssa.

Kyseessä on tanssikansan suosikkeihin kuuluvan In The Mood -yhtyeen julkaisu. Heidän oman solistinsa Suvi Karjulan lisäksi vierailevana laulajana mukana on Jani & Jetsetters -yhtyeen Jani Forsman.

"Haluamme todistaa, että fyysisen äänilevyn aika ei ole vielä ohi, vaikka digitaalinen musiikki menestyykin koko ajan paremmin ja paremmin", toteaa levyn toinen kustantaja Jukka Airaksinen.

"Meillä käy kymmeniä tuhansia asiakkaita joka vuosi tanssikauden aikana huhti-lokakuussa. Tämä tuore äänilevy on suunnattu erityisesti heille, eli tanssimusiikin suurille ystäville", toteaa Esakallion ohjelmailloista vastaava Joe Lunnas.

Nyt ilmestyneellä julkaisulla on In The Moodin ja Suvi Karjulan esittämien kappaleiden lisäksi hänen ja Jani Forsmanin duetto Rauli Badding Somerjoen tunnetuksi tekemästä laulusta Kuihtuu kesäinen maa. Molemmat solistit ovat myös mukana Esakalliossa 22. heinäkuuta ensi-iltansa saavassa Baddingin syntymän 70-vuotisjuhlaa kunnioittavassa Badding-musiikkinäytelmässä.

Esakallio: www.esakallio.fi
Raksun Talli: www.raksuntalli.fi


Lehdistökuvat

Lisätiedot medioille:

Joe Lunnas, joe@esakallio.fi, puh: 050 - 465 0974
Jukka "Raksu" Airaksinen, info@raksuntalli.fi, puh: 0400 - 542 693

Lue lisää >

Jani & Jetsetters tauolle - viimeiset viisi keikkaa jäljellä!

Melkein 14 vuotta, pitkälti toista tuhatta keikkaa, 4 CD-albumia sekä runsaasti hyvää fiilistä omaehtoisen musiikinteon merkeissä ja hauskoja hetkiä. Tämän toiminnallisen yhteenvedon pohjalta Jani & Jetsetters on päättänyt jättäytyä määräämättömän pituiselle tauolle. Jani Forsman toteaa, että "melkoinen myllerrys on bändin toiminnassaoloaikana koskettanut sekä ääniteteollisuutta että keikkamarkkinoita. Kaiken sen seurauksena nyt tuntuu siltä, ettei liekki roihua kyllin voimakkaana, jotta juna puksuttaisi riittävällä vauhdilla eteenpäin." Se nähdäänkö Jani & Jetsetters vielä joskus yhdessä esiintymässä, on tällä hetkellä avoin kysymys. Varmaa kuitenkin on, että kaikki bändin nykyiset jäsenet, laulaja Jani Forsman, kitaristit Kai Seppälä ja Jari Mattila, rumpali Petteri Pyhähuhta ja basisti Vesa Mattila nähdään jatkossakin soittohommissa. Jani & Jetsettersin tällä erää viimeiset esiintymiset ovat:

Perjantai 9.9. Somero, Esakallio

Sunnuntai 11.9. Riihimäki, Asematapahtuma

Perjantai 16.9. Forssa, Ravirata

Lauantai 17.9. Kuusamo, Ruka, Zone

Lauantai 24.9. Kangasniemi, Syvälahden lava

Lisätiedot: Raksun talli Oy, Jukka "Raksu" Airaksinen (0400-542693)

Lue lisää >

Jani Forsman mukana musiikkinäytelmässä

ESAKALLIO TIEDOTE / 24.8.2016
Rauli Badding Somerjoesta musiikkinäytelmä 70-vuotisjuhlan kunniaksi!

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta Rauli ”Badding” Somerjoen syntymästä. Tästä legendaarisesta laulajasta valmistuu juhlavuoden kunniaksi musiikkinäytelmä, joka saa ensi-iltansa heinäkuussa Baddingin syntymäkaupungissa Somerolla. Pääosissa nähdään mm. Jani & Jetsetters -yhtyeen solisti Jani Forsman sekä Mailis Niemelä (os. Somerjoki) ja lapsuudenystävä Rauli ”Rafe” Tanskanen.

Someron Esakallion huvikeskus kunnioittaa paikkakunnan oman suurnimen, Rauli Badding Somerjoen, musiikkia Badding–musiikkinäytelmällä, jonka käsikirjoittaa todellinen Badding-asiantuntija Heikki Metsämäki, ja sen ohjaa monista Yleisradion TV-tuotannoistaan tunnettu Timo Suomi. Esityksen suojelijaksi on lupautunut elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki.

Badding–musiikkinäytelmää säestää maamme huippumuusikoista koottu orkesteri kitaristi Jari ”Heinä” Niemisen johdolla. Näytelmän avustajina nähdään suuri joukko somerolaisia teatteriharrastajia, joiden joukossa on myös monia Baddingin lapsuudenystäviä.

Näytelmän liput maksavat alkaen 32 euroa, ja ne tulevat myyntiin perjantaina 26. elokuuta Ticketmasterissa sekä Somerolla Muotiputiikki Helmessä ja Esakallion lipunmyynnissä.

Esakallion huvikeskuksessa on luvassa Baddingiä esimakuna jo lauantaina 27. elokuuta erityisen Badding-konsertin merkeissä. Suuren Badding-illan tähtiesiintyjinä ovat Agents & Vesa Haaja sekä Marko Haavisto ja Mr Breathless. Badding-ilta järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden heinäkuussa, ja se sai valtaisan suosion. Nyt konsertti järjestetään yleisön pyynnöstä uudelleen.

Nuorena menehtynyt Rauli Badding Somerjoki syntyi Somerolla 1947 ja kävi siellä myös koulunsa. Hänet on myös haudattu Someron hautausmaalle. Somerolla on lisäksi Baddingin muistoksi nimetty Rauli Somerjoen tie ja Heinäkuussa 2015 paljastettiin Somerolla Kiiruun puistossa kuvanveistäjä Seppo Mannisen ja graafikko Heikki Paakkasen suunnittelema Rauli Badding Somerjoen muistomerkki.

Badding-musiikkinäytelmän esitykset:

La 22.7.2017 klo 14 ja klo 19.

Su 23.7.2017 klo 14 ja klo 19.

La 29.7.2017 klo 14 ja klo 19.

Su 30.7.2017 klo 14 ja klo 19.

Ke 30.8.2017 klo 19. (Baddingin 70-vuotisjuhlan erikoisnäytös)

Esityksen tuotanto: Joe Lunnas Oy ja Someron Esa / Esakallion tanssilava

Esakallion nettisivut: www.esakallio.fi

Lisätiedot medioille: Joe Lunnas, joe@esakallio.fi, puh: 050 - 465 0974

Lue lisää >

Menneitä muistellen katson tulevaisuuteen

Olen kuusikymppinen, varsinainen syntymäpäiväni oli jo 4.4., joten nyt olen jo tottunut ajatukseen uudelle kymmenluvulle siirtymisestä. Totuuden hyväksymisen jälkeen on aika kutsua juhlat koolle. Juhlat pidetään niin sanotusti työn ääressä eli ohjelmassa on aivan yllättäen musiikkia ja urheilua. Juhlatapahtuman ajankohta on 30.7. klo 17.00 - 20.00 ja paikkana on Tapanilan tekonurmi (osoite: Moisiontie 5).

Kentällä pelattavassa juhlaottelussa vastakkain ovat valmentamani MPS/naisten akatemia -joukkue ja kirjailijoiden ja toimittajien FC Kynä. Se nähdäänkö minut itsenikin kentällä, jää arvailujen varaan. Musiikkipuolesta huolehtii Kenttämiesten orkesteri, jonka musiikki vienee meitä aikamatkalle nuoruusvuosiini.

Juhlien tarjoilu on niukkaa, mutta kenttäolosuhteiden perinteitä kunnioittavaa: kahvia, pullaa, mehua ja grillimakkaraa. Tarkoitus on pitää hyvin rennot juhlat vailla mitään pönötystä. Tule sellaisena kuin olet - niin teen itsekin!

Mahdolliset huomionosoitukset pyydetään osoittamaan tulevaisuuden hyväksi. Raksu 60-vuotisjuhlatilin numero on FI85 1400 3500 0073 62 ja tuon tilin tuotto tullaan käyttämään Tapanilan tekonurmen tulevaisuutta turvaavalla tavalla. Siivu siitä kuluu kauden jälkeen toteutettavaan omaan lomamatkaani, joka on ensimmäinen kunnon lomani kentän valmistumisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Jukka "Raksu" Airaksinen

Lue lisää >

Volgograd suoraan Lapista Raksun tallin listoille

Volgograd on vastustamattoman voimakkaan oman ilmeen omaava bändi Lapin perukoilta, Pellosta. Syyskuussa ilmestyneellä toisella pitkäsoitolla "Puhutko samalla kielellä" kuuluu harjoitusvuosien myötä rakentunut kokonaisuus: vahvat biisit ja rehti popiskelmä soundi, jotka kuorrutetaan laulaja-lauluntekijä Jukka Koivumaan hienoilla teksteillä. Oman musiikin ohella bändin ohjelmistoon kuuluvat lainakappaleet tekevät musiikillisen ilmeen niin laaja-alaiseksi, että Volgograd kannattaa tilata keikalle minne vaan.Lue lisää >

Alennuksia Putiikissa

Vuodenvaihteen jälkeen on perinteisesti niin meillä kuin muuallakin harrastettu alennusmyyntejä.

Hintojen tarkistuksien jälkeen suuri määrä tuotteita on käytännössä ilmaisia. Alennettuja hintoja löytyy mm. paidoista, vanhemmista ja osittain uusistakin levyistä, tervetuloa shoppailemaan!

Lue lisää >

Jani & Jetsettersin Joulutervehdys

Joulun alla on jälleen aika Jani & Jetsettersin Joulutervehdyksen.

Hyvää Joulun odotusta ja iloista loppuvuotta myös Raksun tallilta!


Lue lisää >

Jani & Jetsetters Heinolan uudessa Iskelmä Baarissa 30.11.

Heinolaan 30.11. avattavan Iskelmä Baarin avajaiset olivat vailla esiintyjää, joten Jani & Jetsetters kutsuttiin hätiin.

Tervetuloa Heinolaan lauantaina!

Lue lisää >

Jani & Jetsettersin juhlakonsertti & pikkujoulut

Ensi viikko on Jani & Jetsettersin kalenterissa juhlan täyteinen. Ensin keskiviikkona ohjelmassa on Helsingin Malmitalolla yhtyeen 10-vuotisjuhlakonsertti. Luvassa kattava kooste yhtyeen musiikillisesta historiasta konserttisalin tarjoamassa keskittyneessä ilmapiirissä.

Perjantaina sitten käännetään turboruuvi toiseen ääriasentoon. Vääksyssä hotelli Tallukka juhlistaa bändin valintaa vuoden tanssittajaksi Jani & Jetsettersin virallisessa pikkujoulutapahtumassa. Pikkujoulufiiliksin silloin pannaan tanssilattialla töppöset sekaisin ja sitten katsotaan löytääkö pukki tiensä perille. Katso Tallukan edulliset pakettitarjoukset majoituksineen ja ruokailuineen täältä.

Ja kun pikkujoulubiletys käyntiin kerran saadaan niin lauantainahan jatketaan samoissa merkeissä itäisemmässä Suomessa. Silloin pannan jalalla koreasti Imatran Kylpylässä joulupöydän ahmimisen jälkeen.

Lue lisää >

Vesa & Tytöt yhtyeen Vesa Pitkänen nukkui pois

Maanantaina 11.11. ilmestyi Vesa ja Tytöt yhtyeen uusi kappale "Yksin" ja samana aamuna Vesa nukkui pois pitkän sairastamisen uuvuttamana.

Vesa oli kerrassaan valloittava ihminen ja suunnattoman herkkä laulaja. Nyt Vesa on poissa ja me jäimme yksin tänne kuuntelemaan hänen kaunista lauluaan.

Osanottomme omaisille ja bändin jäsenille.

Lue lisää >

Jani & Jetsettersin talvikauden avaus

Jani & Jetsetters avaa talvikauden keikkarupeaman lauantaina 12.10. Valkeakoskella hotelli Waltikassa. Liput keikalle maksavat 12 euroa, mutta Waltikassa voi myös viettää kunnon bileviikonlopun.

Bilepakettitarjouksessa esimerkiksi 2 hengen huone maksaa 105 euroo sisältäen majoituksen, aamiaisen ja liput keikalle. Katso tietoja tarkemmin osoitteessa www.valkeakosken-waltikka.fi

Lue lisää >

Jorma Kääriäinen jättää esiintymislavat toistaiseksi

Yli 35 vuotta suomalaisia esiintymislavoja kiertänyt Jorma Kääriäinen on päättänyt toistaiseksi vetäytyä esiintymislavoilta ja pitää ensimmäisen kunnon tauon lähes 20 vuoteen. Tarkoitus on rauhassa tuumailla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lue lisää >

In The Mood solistinaan Suvi Karjula

In The Mood on 18.6. alkaen keikkaillut uuden solistin kanssa Maija Tenkasen jäätyä äitiyslomalle.

Uusi solisti, Suvi Karjula, on Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun kärkipaikoilta tuttu yleisön suosikki. Kokoonpanon muutoksesta huolimatta yhtye pysyy uskollisena tyylilleen ja jatkaa keikkailua tuttuun tapaan.

Lue lisää >

Jani & Jetsetters "Uuden elämän alku" -pitkäsoitto julkaistaan 14.6, ennakkotilaa omasi nyt!

Jani & Jetsetters -yhtyeelle 2013 on juhlavuosi: Orkesteri täyttää 10 vuotta, uusi pitkäsoitto "Uuden elämän alku" ilmestyy perjantaina 14.6. ja heti seuraavana päivänä lauantaina 15.6. Jani & Jetsetters tarjoaa kotikaupunkinsa Riihimäen asukkaille ilmaiskonsertin Graniitin aukiolla. Jetsetters aloittaa soiton tasan kello viisi kesäistä uutuussingleään Kesällä kello viisi mukaellen.

Pian julkaistava levy on jo nyt ennakkotilattavissa Raksun tallin Putiikista hintaan 15 euroa, eli postikuluineen levy kolahtaa heti julkaisupäivänä postilaatikkoon kokonaishintaan 18,90 euroa.

Kesäkuun 14. päivä ilmestyvä pitkäsoitto sisältää 10 uutta Jetsetters-biisiä. Niistä tuttuja ovat tuoreen "Kesällä kello viisi" –singlen lisäksi viime kesänä radioaalloilla kaikunut albumin nimikkobiisi "Uuden elämän alku", alkuvuonna tanssilattiat villinnyt rockabillyiskelmä "Roviolla" sekä "Viileää", jonka Jetsetters lainasi naapurista, ruotsalaiselta Weeping Willows -yhtyeeltä.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi