Menneitä muistellen katson tulevaisuuteen

13. heinäkuuta 2016

Olen kuusikymppinen, varsinainen syntymäpäiväni oli jo 4.4., joten nyt olen jo tottunut ajatukseen uudelle kymmenluvulle siirtymisestä. Totuuden hyväksymisen jälkeen on aika kutsua juhlat koolle. Juhlat pidetään niin sanotusti työn ääressä eli ohjelmassa on aivan yllättäen musiikkia ja urheilua. Juhlatapahtuman ajankohta on 30.7. klo 17.00 - 20.00 ja paikkana on Tapanilan tekonurmi (osoite: Moisiontie 5).

Kentällä pelattavassa juhlaottelussa vastakkain ovat valmentamani MPS/naisten akatemia -joukkue ja kirjailijoiden ja toimittajien FC Kynä. Se nähdäänkö minut itsenikin kentällä, jää arvailujen varaan. Musiikkipuolesta huolehtii Kenttämiesten orkesteri, jonka musiikki vienee meitä aikamatkalle nuoruusvuosiini.

Juhlien tarjoilu on niukkaa, mutta kenttäolosuhteiden perinteitä kunnioittavaa: kahvia, pullaa, mehua ja grillimakkaraa. Tarkoitus on pitää hyvin rennot juhlat vailla mitään pönötystä. Tule sellaisena kuin olet - niin teen itsekin!

Mahdolliset huomionosoitukset pyydetään osoittamaan tulevaisuuden hyväksi. Raksu 60-vuotisjuhlatilin numero on FI85 1400 3500 0073 62 ja tuon tilin tuotto tullaan käyttämään Tapanilan tekonurmen tulevaisuutta turvaavalla tavalla. Siivu siitä kuluu kauden jälkeen toteutettavaan omaan lomamatkaani, joka on ensimmäinen kunnon lomani kentän valmistumisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Jukka "Raksu" Airaksinen

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi