Jani Forsman mukana musiikkinäytelmässä

28. elokuuta 2016

ESAKALLIO TIEDOTE / 24.8.2016
Rauli Badding Somerjoesta musiikkinäytelmä 70-vuotisjuhlan kunniaksi!

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta Rauli ”Badding” Somerjoen syntymästä. Tästä legendaarisesta laulajasta valmistuu juhlavuoden kunniaksi musiikkinäytelmä, joka saa ensi-iltansa heinäkuussa Baddingin syntymäkaupungissa Somerolla. Pääosissa nähdään mm. Jani & Jetsetters -yhtyeen solisti Jani Forsman sekä Mailis Niemelä (os. Somerjoki) ja lapsuudenystävä Rauli ”Rafe” Tanskanen.

Someron Esakallion huvikeskus kunnioittaa paikkakunnan oman suurnimen, Rauli Badding Somerjoen, musiikkia Badding–musiikkinäytelmällä, jonka käsikirjoittaa todellinen Badding-asiantuntija Heikki Metsämäki, ja sen ohjaa monista Yleisradion TV-tuotannoistaan tunnettu Timo Suomi. Esityksen suojelijaksi on lupautunut elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki.

Badding–musiikkinäytelmää säestää maamme huippumuusikoista koottu orkesteri kitaristi Jari ”Heinä” Niemisen johdolla. Näytelmän avustajina nähdään suuri joukko somerolaisia teatteriharrastajia, joiden joukossa on myös monia Baddingin lapsuudenystäviä.

Näytelmän liput maksavat alkaen 32 euroa, ja ne tulevat myyntiin perjantaina 26. elokuuta Ticketmasterissa sekä Somerolla Muotiputiikki Helmessä ja Esakallion lipunmyynnissä.

Esakallion huvikeskuksessa on luvassa Baddingiä esimakuna jo lauantaina 27. elokuuta erityisen Badding-konsertin merkeissä. Suuren Badding-illan tähtiesiintyjinä ovat Agents & Vesa Haaja sekä Marko Haavisto ja Mr Breathless. Badding-ilta järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden heinäkuussa, ja se sai valtaisan suosion. Nyt konsertti järjestetään yleisön pyynnöstä uudelleen.

Nuorena menehtynyt Rauli Badding Somerjoki syntyi Somerolla 1947 ja kävi siellä myös koulunsa. Hänet on myös haudattu Someron hautausmaalle. Somerolla on lisäksi Baddingin muistoksi nimetty Rauli Somerjoen tie ja Heinäkuussa 2015 paljastettiin Somerolla Kiiruun puistossa kuvanveistäjä Seppo Mannisen ja graafikko Heikki Paakkasen suunnittelema Rauli Badding Somerjoen muistomerkki.

Badding-musiikkinäytelmän esitykset:

La 22.7.2017 klo 14 ja klo 19.

Su 23.7.2017 klo 14 ja klo 19.

La 29.7.2017 klo 14 ja klo 19.

Su 30.7.2017 klo 14 ja klo 19.

Ke 30.8.2017 klo 19. (Baddingin 70-vuotisjuhlan erikoisnäytös)

Esityksen tuotanto: Joe Lunnas Oy ja Someron Esa / Esakallion tanssilava

Esakallion nettisivut: www.esakallio.fi

Lisätiedot medioille: Joe Lunnas, joe@esakallio.fi, puh: 050 - 465 0974

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi