Jani & Jetsetters tauolle - viimeiset viisi keikkaa jäljellä!

5. syyskuuta 2016

Melkein 14 vuotta, pitkälti toista tuhatta keikkaa, 4 CD-albumia sekä runsaasti hyvää fiilistä omaehtoisen musiikinteon merkeissä ja hauskoja hetkiä. Tämän toiminnallisen yhteenvedon pohjalta Jani & Jetsetters on päättänyt jättäytyä määräämättömän pituiselle tauolle. Jani Forsman toteaa, että "melkoinen myllerrys on bändin toiminnassaoloaikana koskettanut sekä ääniteteollisuutta että keikkamarkkinoita. Kaiken sen seurauksena nyt tuntuu siltä, ettei liekki roihua kyllin voimakkaana, jotta juna puksuttaisi riittävällä vauhdilla eteenpäin." Se nähdäänkö Jani & Jetsetters vielä joskus yhdessä esiintymässä, on tällä hetkellä avoin kysymys. Varmaa kuitenkin on, että kaikki bändin nykyiset jäsenet, laulaja Jani Forsman, kitaristit Kai Seppälä ja Jari Mattila, rumpali Petteri Pyhähuhta ja basisti Vesa Mattila nähdään jatkossakin soittohommissa. Jani & Jetsettersin tällä erää viimeiset esiintymiset ovat:

Perjantai 9.9. Somero, Esakallio

Sunnuntai 11.9. Riihimäki, Asematapahtuma

Perjantai 16.9. Forssa, Ravirata

Lauantai 17.9. Kuusamo, Ruka, Zone

Lauantai 24.9. Kangasniemi, Syvälahden lava

Lisätiedot: Raksun talli Oy, Jukka "Raksu" Airaksinen (0400-542693)

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi