Suuri tanssilava mukaan äänilevybisnekseen!

23. kesäkuuta 2017

ESAKALLIO / RAKSUN TALLI / TIEDOTE / 19.6.2017

Suomen suurimpiin ja suosituimpiin tanssilavoihin lukeutuva Esakallio lähtee mukaan äänilevybisnekseen. Somerolla sijaitseva Esakallion Huvikeskus julkaisee uutta tanssimusiikkia sisältävän levyn yhdessä musiikkimanageri Jukka Airaksisen Raksun Talli -levymerkin kanssa.

Kyseessä on tanssikansan suosikkeihin kuuluvan In The Mood -yhtyeen julkaisu. Heidän oman solistinsa Suvi Karjulan lisäksi vierailevana laulajana mukana on Jani & Jetsetters -yhtyeen Jani Forsman.

"Haluamme todistaa, että fyysisen äänilevyn aika ei ole vielä ohi, vaikka digitaalinen musiikki menestyykin koko ajan paremmin ja paremmin", toteaa levyn toinen kustantaja Jukka Airaksinen.

"Meillä käy kymmeniä tuhansia asiakkaita joka vuosi tanssikauden aikana huhti-lokakuussa. Tämä tuore äänilevy on suunnattu erityisesti heille, eli tanssimusiikin suurille ystäville", toteaa Esakallion ohjelmailloista vastaava Joe Lunnas.

Nyt ilmestyneellä julkaisulla on In The Moodin ja Suvi Karjulan esittämien kappaleiden lisäksi hänen ja Jani Forsmanin duetto Rauli Badding Somerjoen tunnetuksi tekemästä laulusta Kuihtuu kesäinen maa. Molemmat solistit ovat myös mukana Esakalliossa 22. heinäkuuta ensi-iltansa saavassa Baddingin syntymän 70-vuotisjuhlaa kunnioittavassa Badding-musiikkinäytelmässä.

Esakallio: www.esakallio.fi
Raksun Talli: www.raksuntalli.fi


Lehdistökuvat

Lisätiedot medioille:

Joe Lunnas, joe@esakallio.fi, puh: 050 - 465 0974
Jukka "Raksu" Airaksinen, info@raksuntalli.fi, puh: 0400 - 542 693

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi