Agents 30v

"Kaikkien aikojen Agents" -kiertue on suurmenestys

"Kaikkien aikojen Agents" -kiertue on nyt puolivälissä. 12 konsertista puolet on jo takana, eli 6 konserttia on vielä edessäpäin. Tähän mennessä konsertin on nähnyt lähes 8500 henkeä ja suunnilleen samaa väkimäärää odotetaan saapuvaksi myös loppuihin konsertteihin. Jäljellä olevista keikoista 5 on jo loppuunmyyty. Näin ollen lippuja on saatavilla enää Seinäjoki Areenan konserttiin lauantaina 12.9.

Lue lisää >

Kaikkien Aikojen Agents -kiertue

Agents juhlistaa 30-vuotista taivaltaan ainutkertaisella juhlakiertueella, joka kokoaa yhteen suuren joukon yhtyeen historiassa mukana olleita muusikoita.

Elo-syyskuussa järjestettävällä Kaikkien aikojen Agents –kiertueella ovat mukana yhtyeen nykyisen solistin Vesa Haajan lisäksi häntä ennen Agentsin laulajina toimineet Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Lisäksi kiertueella nähdään soittajana yhtyeen levytuottajana pitkään toiminut Pedro Hietanen.

Kaikkien aikojen Agents –kiertue käynnistyy 27.8. Jyväskylän Paviljongista ja päättyy 15.9. Helsingin Tavastialle. Muut kiertuepaikkakunnat ovat: Oulu, Lahti, Turku, Kuopio, Mikkeli, Seinäjoki ja Tampere. Liput maksavat 35 euroa (Oulussa 30 e.), ja ne tulevat myyntiin viimeistään maanantaina Menolippuun ja muihin lippukauppoihin.

Kaikkien aikojen Agents

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi