Jalkapallo

Kuvia Mosan Jalkapallokentän vihkiäisistä

Mosan Jalkapallokentän vihkiäiset järjestettiin 18.9. sään ollessa varsin suosiollinen suuren osan päivää. Vihkiäisottelu FC Beirut - FC Rock päättyi Beirutin niukkaan 4-3 voittoon. Raksun tallin riveistä otteluun pelaamaan olivat Raksun lisäksi päässeet myös Jani Forsman ja Riku Niemi. Ottelua seuranneella keikalla Jani esiintyi tapahtuman luonteeseen sopivassa asukokonaisuudessa koleaa syyssäätä uhmaten. Kuvat löytyvät tuttuun tapaan Kuvagalleriasta, jota on hieman siistitty ja uusittu.

Lue lisää >

Mosan Jalkapallokentän vihkiäiset 18.9.

Viime syksynä valmistunut Mosan Jalkapallokenttä, jonka osakkaana ja puuhamiehenä Raksu toimii, vihitään vihdoin virallisesti käyttöön. Vihkiäispäivän seremonioiden lisäksi kentällä pelataan pitkin päivää jalkapallomatseja ja tietenkin juhlaottelu. Myös elävää musiikkia on tiedossa.

Lue lisää >

Jukka Airaksiselle Palloliiton piirin tunnustuspalkinto

Suomen Palloliiton Helsingin piirin vuosikokouksessa luovutettiin Jukka Airaksiselle kunniakirja tunnustuspalkintona "jalkapallo-olosuhteiden kehittämisestä helsinkiläisille". Palkitsemisen taustalla on se, että Raksu on jo neljän ja puolen vuoden ajan ollut vetämässä hanketta, jolla Koillis-Helsingin alueella saataisiin parannettua jalkapalloilun talviharjoitteluolosuhteita. Pitkä työ on tuottanut tulosta, ja Tapanilan hiekkakentällä on nyt rakennustyöt jo pitkällä: noin parin viikon kuluttua käyttöön otetaan uusi tekonurmikenttä.

Mosan kenttää tulee hallinoimaan Mosan jalkapallokenttä Oy, jonka hallituksen puheenjohtajana Raksu toimii. Kentän keskeiset käyttäjät tulevat olemaan yhtiössä osakkaina mukana olevat alueen perinteiset vahvat junioriseurat, Malmin Palloseura ry. (MPS) ja Puistolan Urheilijat ry. (PuiU).

Raksu ja kunniakirja

Raksun tallin putiikin avajaiset lähestyvät hitaasti mutta varmasti, useiden viivästymisien jälkeen avaamme kaupan vihdoinkin ensi viikolla!

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi