Kuvat

Riku Niemi Orhcestra Danceband & Jorma Kääriäinen Tulisuudelmassa 19.02.2010

Riku Niemi Orchestra ja Jorma Kääriäinen vetivät Hotelli Vantaan Tulisuudelman tupaten täyteen 19.2. Paikalle kuvaamaan saapuminen teki kirjaimellisesti kipeää, sillä lämpötila oli yli 20 astetta pakkasella ja tuuli oli todella navakka.

Talo oli täynnä innokkaita faneja, joten tyydyin kuvaamaan hieman etäämmältä, työn hedelmät ovat nyt galleriassa. Seuraavien julkaistavien kuvien laatu ja määrä ovat hieman hämärän peitossa, täytyy luultavasti kaivella hieman arkistoja. Ajankohta on kuitenkin selvä: maanantai 22.3.

Lue lisää >

Riku Niemi Orchestra Danceband & Jorma Kääriäinen Heurekassa 20.1.2010

Kuvat Heurekan yksityistilaisuudesta ovat galleriassa ja odottavat katselemista innolla. Maanantaina alkuvuoden arkistosta kaivetaan kuvia Jani & Jetsettersin keikalta Baltic Princessillä 27.1.

Lue lisää >

Kuvia Agentsin keikalta Merikaapelihallissa 8.12.2009

Näin ennen joulua Raksun talli tarjoilee kuvia Agentsin alkukuun keikalta. Kuvat löytyvät galleriasta aivan sivun alalaidasta. Seuraavaan kuvaan pääset kuvan oikeaa reunaa klikkaamalla, edelliseen vasenta reunaa klikkaamalla.

Lue lisää >

Jani & Jetsetters Tikkurilan Shamrockissa 24.04.2010

Shamrockin erikoiset valaistusratkaisut tarjosivat kuvaamiseen haastetta varsin riittävästi. Valoa sinänsä oli juuri ja juuri riittävästi, mutta se oli vain ja ainoastaan sinistä. Kuvissa kohteet näyttivät lähinnä smurffeilta, joten tämänkertaiset kuvat ovat mustavalkoisia. Se on toisaalta mukavaa vaihtelua, kuvien pääpaino myös on lähikuvissa hieman normaalista poiketen.

Lue lisää >

Jani & Jetsetters Töyrynummen ala-asteen 20-vuotisjuhlissa

Jani & Jetsetters oli iltagaalan pääohjelmanumero Töyrynummen ala-asteen 20-vuotisjuhlissa. Töyrynummen ala-aste on Jetsettersille jo ennestään varsin tuttu paikka: "Matkalaiset"-albumin kansikuvat kuvattiin osin koululla ja vuoden 2007 Euroviisukarsintojen yhteydessä Jani kävi esiintymässä koulun Töyryviisuissa. Tarkkasilmäisimmät tunnistivat koulun salin myös "Unta ja hopeaa" -musiikkivideon kuvauspaikaksi.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi