Levytys

Jani & Jetsetters studiossa

Kauan odotettu uusi Jani & Jetsetters levy etenee rauhallisin mutta vakain askelein. Alkuvuodesta yhtye solmi uuden levytyssopimuksen vuosi sitten perustetun, mutta jo nyt monia suomalaisen kevyen musiikin tärkeitä artisteja kokoavan Ratas Music Groupin kanssa.

Kevään lopulla yhtye vieraili äänitysstudiossa tallentaen kaksi kappaletta: ensisinglenä julkaistu "Viileää" sekä niinikään keikoilla kuultu "Löydän sen". "Viileää" on alunperin ruotsalaisen Weeping Willows -yhtyeen 90-luvun hitti "True to you". Tähän mennessä "Viileää" on jo voittanut Radio Suomen Levylautakunnan, ollut paikallisradioiden soittolistan 10 kärjessä ja Radio Sunin suosikit listalla useita viikkoja, parhaimmillaan listan ykkösenä.

Marraskuun lopulla yhtye viettää keikkojen väliset päivät jälleen studiossa tallentaen tällä kertaa 4 biisiä.
Luvassa on varsin menevää Jetsetters-musaa, ja mukana on bändin aiempaan levytyshistoriaan nähden uusia biisintekijöitä, mm. Esa Eloranta ja Jarkko Ahola.

Koko albumi on tarkoitus julkaista kevään aikana, vielä tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana. Työn alla on myös bändin itse kirjoittamia kappaleita, mutta se yltävätkö ne lopulliselle biisilistalle jää nähtäväksi. Uusia levytettäviä kappaleita pyritään ottamaan keikkaohjelmistoon mahdollisuuksien mukaan jo tämän vuoden puolella.


Jani & Jetsetters: Viileää

Lue lisää >

In The Mood, Mä tahdon pojan

In The Mood on julkaissut singlen, Mä tahdon pojan ja toukokuussa on tulossa ulos pitkäsoittokin. Tässä Auraviihteen uutinen aiheesta:

Lue lisää >

"Matkalaiset" on nyt saatavilla

Jani & Jetsettersin uusi albumi on tänään 23.9. vihdoin julkaistu ja kaikkien saatavilla levykaupoista ja toki myös Raksun tallin postimyynnistä. Bändin alkuviikko kului haastattelujen siivittämänä ja tiistaina bändin jäsenet saapuivat tuottaja Janne Haaviston kanssa Tavastialle levynkuuntelutilaisuuteen ihmettelemään tuotostaan. Ja kaikille vielä muistutukseksi: levynjulkaisukeikka järjestetään perjantaina 2.10. Helsingin Pressassa

Koko bändi ja Marko Haavisto Tavastialla, etualalla uusi albumi

Lue lisää >

"Matkalaiset" -cd:n julkaisu lähestyy

Kesäkuussa ilmestynyt single "Lennä pois" ja syyskuun alussa ilmestynyt toinen single "Kumpikin" ovat viitoittaneet tietä innolla odotettuun Jani & Jetsettersin kolmannen albumin, "Matkalaiset" ilmestymispäivään, joka on keskiviikko 23.9. Levyn ilmestymisviikolla yhtyeen ohjelmassa on tiiviisti haastattelujen tekoa, ja heti maanantaina 21.9. Jani vierailee MTV3:n aamuTV:ssä. Levyn ilmestymisviikon kiireiden vuoksi ns. levynjulkaisukeikka pidetään vasta runsas viikko levyn ilmestymisen jälkeen. "Matkalaiset"-levyä juhlitaan siis perjantaina 2.10. Helsingin uudistuneessa Pressassa.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi