Listasijoitukset

Artistimme listoilla

Iskelmän listalla viikolla 6 Jani & Jetsettersin "Muistatko kun" nousi sijalle 12 neljännellä listaviikollaan ja Agentsin "It Hurts To Say Goodbye" nousi jo viidennellätoistaviikollaan sijalle 18. Jorma Kääriäisen & Riku Niemi Orchestran "Päivin Öin" on puolestaan pysynyt listalla jo 48 viikkoa tuoreimman sijoituksen ollessa 25.

Lue lisää >

Kotimaisen musiikkitaivaan seuraava kiintotähti Raksun talliin!

Päivitys: Vesa Ja Tytöt "Ei kauempaa" on toisella listaviikollaan Radio Suomen soitetuin kappale!

Hyvät naiset ja herrat! Arvoisat kuulijat! Raksun talli ylpeänä esittelee uusimman kiinnityksensä Vesa ja Tytöt! Tämä ”hippi-iskelmää” soittavan yhtyeen ensisingle ”Ei kauempaa”(säv. Otto Donner, san. Ronnie Österberg) sai lentävän lähdön radioaalloille nousten kuudenneksi soitetuimmaksi kappaleeksi Radio Suomessa! Vesa ja Tytöt -yhtye tullaan näkemään tulevaisuudessa niin klubeilla kuin tanssilavoilla – kaikkialla! Nyt on pakko toistaa vanha fraasi, mutta TÄSTÄ TULETTE VIELÄ KUULEMAAN!

Vesa ja Tytöt facebookissa
Vesa ja tytöt EMI-Finlandin sivuilla

Lue lisää >

Jani & Jetsetters: "Liian tyly" listoilla

Tälle viikolle ei löytynyt kuvamateriaalia julkaistavaksi. Sen sijaan ajankohtaista on Jetsettersin menestys eri listoilla.

Syksyllä ilmestyneeltä "Matkalaiset" albumilta viimeksi lohkaistu single "Liian tyly" on menestynyt radioissa varsin hyvin. Radio Sun soittolistan ykkösenä se on ollut jo pari viikkoa ja Iskelmän radion listaäänestyksessä kappale meni suoraan sijalle 11. Nyt vaan kaikki fanit äänestämään niin, että listasijoitus yhä paranee. "Liian tyly" on noussut varsin korkealle myös Radio Suomen ja paikallisradioiden listoilla. Myös musiikkijuontajien "Tätä Suomi tanssi"listalla biisi kolkuttelee jo kirkkaimman kärjen takana.

Lue lisää >

Paikallisradiotoimittajat: Jani & Jetsetters "Matkalaiset" kuukauden levy

Paikallisradioiden toimittajat ovat valinneet syyskuun levyksi Jani & Jetsettersin "Matkalaiset"-albumin. Äänetyksessä kakkoseksi sijoittui Lauri Tähkä & Elonkerjuu ja kolmoseksi Vesa-Matti Loiri. Kuukauden levy nimityksen arvo nousee oikeisiin mittasuhteisiin kun todetaan, että edellämainittujen artistien lisäksi uuden albumin syyskuussa julkaisivat mm. Mamba, Anne Mattila, Katri Ylander, Yö ja Laura Voutilainen. Myös "Matkalaiset"-albumilta lohkaistu tuorein single "Kumpikin" on saanut hyvän vastaanoton, nousten esimerkiksi Radio Suomen soitetuimpien listalla suoraan sijalle 5.

Lue lisää >

"Lennä pois" -singlen menestys siivittää "Matkalaiset"-albumin odotusta

Jani & Jetsettersin kolmas pitkäsoitto-CD "Matkalaiset" ilmestyy 23.9. ja CD:ltä ensimmäisenä julkaistu single "Lennä pois" on keskikesän lomakauden jälkeen noussut kohinalla listojen kärkipäähän. Tällä viikolla "Lennä pois" nousi Radio Sun suosikit -listalla ykköseksi oltuaan kolmen kärjessä jo pari edeltävää viikkoa. Radio Suomen soitetuimpien listalla kappaleen tuorein noteeraus on 5. ja Iskelmän listalla yleisöäänestys on tuonut sijat 6 ja 7 ja lauantaina jälleen nähdään viekö fanien äänestysinto kappaletta yhä ylemmäs listalla. Myös musiikkijuontajien ylläpitämällä "Tätä Suomi tanssii" -listalla biisi on Top 20 joukossa. Toinen single albumilta tulee radiosoittoon syyskuun alkupuolella.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi