MPS

Jukka Airaksiselle Palloliiton piirin tunnustuspalkinto

Suomen Palloliiton Helsingin piirin vuosikokouksessa luovutettiin Jukka Airaksiselle kunniakirja tunnustuspalkintona "jalkapallo-olosuhteiden kehittämisestä helsinkiläisille". Palkitsemisen taustalla on se, että Raksu on jo neljän ja puolen vuoden ajan ollut vetämässä hanketta, jolla Koillis-Helsingin alueella saataisiin parannettua jalkapalloilun talviharjoitteluolosuhteita. Pitkä työ on tuottanut tulosta, ja Tapanilan hiekkakentällä on nyt rakennustyöt jo pitkällä: noin parin viikon kuluttua käyttöön otetaan uusi tekonurmikenttä.

Mosan kenttää tulee hallinoimaan Mosan jalkapallokenttä Oy, jonka hallituksen puheenjohtajana Raksu toimii. Kentän keskeiset käyttäjät tulevat olemaan yhtiössä osakkaina mukana olevat alueen perinteiset vahvat junioriseurat, Malmin Palloseura ry. (MPS) ja Puistolan Urheilijat ry. (PuiU).

Raksu ja kunniakirja

Raksun tallin putiikin avajaiset lähestyvät hitaasti mutta varmasti, useiden viivästymisien jälkeen avaamme kaupan vihdoinkin ensi viikolla!

Lue lisää >

Yhteistyö MPS naisten kanssa

Ohjelmapalvelu J. Airaksinen on tehnyt yhteistyösopimuksen Malmin Palloseuran naisten ykkösdivisioonassa pelaavan edustusjoukkueen kanssa. Sopimus on tarkoitus olla useampivuotinen, mutta sen yksityiskohtia voidaan tarkastella vuosittain. Yhteistyöhön liittyen 3.6. MPS - Klubi -ottelussa Jani & Jetsettersin Jani Forsman oli palkitsemassa joukkueiden parhaat pelaajat. Kuvassa palkintoa vastaanottamassa MPS:n Fanny Stam.
Jani ojentamassa parhaan pelaajan palkintoa Fannylle

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi