Putiikki

Peer Günt "Live Today, Gone Tomorrow" tilattavissa Putiikista

Peer Güntin Live Today, Gone Tomorrow –cd julkaistaan 15.6. Tilaa se nyt ennakkoon Raksun tallista hintaa 18 euroa (+toimituskulut). Peer Güntin vauhti vain paranee! Siitä todisteena nyt julkaistavalla live-cd on 75 hikistä minuuttia taltioituna Peer Güntin klassikkoja keikkalavoilta ja festareilta! Tymäkkää tavaraa joka minuutti!

Lue lisää >

Agents Tavastialla 12.6: Tuotemyyntiä tiedossa!

Agentsin lauantaiselle keikalle pystytetään poikkeuksellisesti myyntipöytä ja tarjolla on toki myös herkullisia tarjouksia. Tarjolla tulee olemaan kaikkia Agentsin levyjä ja muita tuotteita, joita valikoimistamme löytyy. Valikoimat voi tarkistaa Putiikista, hinnat ovat luonnollisesti samat.

Lue lisää >

Agents & Vesa Haaja "Go Go" ennakkotilattavissa Putiikista

15. kesäkuuta julkaistaan ensimmäinen Agents & Vesa Haaja -albumi. Levy on nimeltään "Go Go" ja ensisingle "Kello käy" on tullut jo tutuksi radiosoiton myötä. Single meni heti ensimmäisellä viikollaan suoraan listan sijalle #1.

"Go Go" on nyt ennakkotilattavissa Raksun tallin Putiikista hintaan 18 euroa. Levyt toimitetaan postitse ensimmäisen luokan kirjeenä, kuori kolahtaa postilaatikkoon todennäköisesti jo julkaisupäivän 15.6. postin mukana!

Levy löytyy Putiikista kategorian "Agents & Vesa Haaja" alta, sitten vaan tilaamaan.

Lue lisää >

Putiikin Joulutyhjennys

Putiikissa tapahtuu kummia: kaikkia hintoja on sorvattu reilulla kädellä niin että lähes kaikkien tuotteiden hinnat tippuivat puoleen! Levyt on hinnoiteltu viiteen euroon ja kaikki paidat sekä Laulava Sydän -dvd:t tarttuvat mukaan kympillä. Kaupan yksinäinen hupparimalli maksaa 20 euroa ja kenkäpussit ja kangaskassit viisi.

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2011 asti tai niin kauan kun varastosta tavaraa löytyy, eri tuotteita on jäljellä satunnainen määrä.

Tästä suoraan Putiikkiin

Lue lisää >

Putiikin syystarjoukset & uutuustuote

Putiikkimme tarjoaa tänä syksynä 25 euron erikoistarjouksen sekä levyistä että paidoista. Lisäksi tuotevalikoimaamme on lisätty Jani & Jetsetters Huppari 30 euron hintaan.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi