Tiinan tupa

Raksun talli tukee Malmin Palloseuran naisfudista Oriflame-yhteistyön kautta

Nyt voit tilata Oriflamen tuotepaketteja ja samalla tukea Mps:n naisten edustusjoukkueen toimintaa. Jokaisesta myydystä paketista Raksun talli lahjoittaa 5 euroa naisten edustusjoukkueelle.

Voit valita seuraavista tuotepaketeista:
Jalkavoide ja kosteuden säilyttävät sukat (jalkavoiteen päälle yöksi jalkaan) 10 e.
North for men roll-on deo ja hair & body suihkugeeli (200 ml) 13 e.
Milk & Honey pumppukäsisaippua (300 ml) ja vartalovoide (200 ml) 13 e.

Tuotteissa on täysi palautusoikeus (käytettynäkin), jos olet tyytymätön. Saatat myös olla kiinnostunut siitä, että Oriflame ei käytä eläinkokeita tuotekehittelyssään.

Voit myös tukea joukkuetta hyödyntämällä mahtavaan äitienpäivätarjouksen (tilaukset 17.4. kello 20:00 mennessä)

Lue lisää >

Raksun tallin uudistuksia: Tiinan tupa myy Oriflame-tuotteita

Uuden yhtiömuodon myötä Raksun tallin toiminta on uudistumassa monella osa-alueella. Ulospäin tämä ei ole vielä juuri päässyt näkymään, nyt on aika esitellä ensimmäinen uudistus. Raksun tallin alla on vuoden alusta alkaen toiminut Tiinan tupa, joka jälleenmyy Oriflamen tuotteita. Jatkossa tulemme yhdistämään Tiinan tuvan ja Raksun tallin toimintaa tilaisuuden tullen, tarjoten teille mielenkiintoisia mahdollisuuksia.


Lisää tietoa Tiinan tuvan toiminnasta voi hieman keväämmällä löytää tältä sivulta, mutta parhaiten tämä onnistuu paikan päällä. Tähän tarjoutuu mahdollisuus Oriflamen Keväisillä Minimessuilla, jotka järjestetään Raksun tallin toimitiloissa. Tarkemmat tiedot minimessuista ja sen aikataulusta löytyvät allaolevasta mainoksesta, kuvat saa klikkaamalla isommaksi!


Jos aiot saapua paikalle, ilmoitathan tulostasi osoitteeseen tiina@raksuntalli.fi niin voimme varautua väkimäärän mukaan.


Messuesite
Messuesite

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi