Vappukarnevaali

ODOTETTAVISSA VAPUN RENNOIMMAT BAILUT KULTSALLA LA 30.4.

VAPPUKARNEVAALIN AIKATAULU ON NYT VALMIS!

Oman musiikkigenrensä legendaariset esiintyjät viideltä eri vuosikymmeneltä takaavat reippaan tunnelman, tanssijalan vipatuksen ja beatin ylivoiman. A-oikeuksilla varustettu ravintola tarjoaa virvokkeita läpi illan. EI MUUTA KUIN KOKKA KOHISTEN KOHTI VAPPUA!

Liput tapahtumaan maksavat ainoastaan 20 euroa! Ennakkomyynti Tikettissä ja klo 17 lähtien ovelta.

Aikataulu:
17.00 DJ Nite aloittaa, soittaa myös bändien vaihtojen välissä ja illan päätteeksi
18.30 The Scaffolds
19.45 Ernos
21.00 Agents
22.30 Jani & Jetsetters
24.00 In The Mood
01.30 ilta päättyy

Lue lisää >

Vappukarnevaalin satoa

Raksun tallin vappukarnevaali vietettiin vapun sadekuuroilta piilossa kulttuuritalolla. Läsnäollut yleisö ja myöskin esiintyjät nauttivat suuresti riemukkaasta vapputunnelmasta. Tilaisuus oli varmasti monille ikimuistoinen, sillä esiintyjinä oli vanhoja 60-luvun suosikkeja ja samasta musiikkiperinteestä innostuksensa ammentavia nuorempia bändejä. Väkeä olisi mahtunut vielä reilusti enemmän, mutta tunnelma oli silti aina illan viime hetkiin asti katossa.

Tässä muutama illan kuvista, lisää voi kurkistella kuvagalleriasta tai Raksun tallin sivulta facebookissa.

Kiitos kaikille Vappukarnevaaliin osallistuneille!

Raksun tallin Vappukarnevaali


Raksun tallin Vappukarnevaali

Lue lisää >

Vappukarnevaali Helsingin Kulttuuritalolla 30.4.2011 klo 17.00-01.30

Raksun tallin järjestämän vappukarnevaalien lopullinen esiintyjälista on vakuuttava. Tunnelmasta ja beatista vastaavat Agents, Jani & Jetsetters, In the Mood, The Scaffolds ja Ernos-yhtye. Tämä riehakas rytmimusiikin iloittelu järjestetään vappuaattona 30.4. Helsingin Kulttuuritalolla. Yli 50-vuotiaan Kulttuuritalon perinteitä kunnioittavassa hengessä järjestettävä tilaisuus tulee olemaan tanssiva konsertti, jossa yleisö voi istua tai tanssia mielensä mukaan. Tapahtuma on myös viimeinen laatuaan joksikin aikaa, sillä toukokuun lopussa Kulttuuritalo suljetaan runsaaksi vuodeksi peruskorjauksen vuoksi.

Yleisöllä on mahdollisuus nauttia kerralla rock’ n’ rollin ja beat-musiikin alkuperäisestä soinnista ja tunnelmasta perinteikkäällä Kulttuuritalolla, jossa järjestettiin jo tanssitilaisuuksia rock’ n’ rollin rantautuessa Suomeen. Tässä konserttissa yleisö voi kuulla aitoa beat- ja rautalankamusiikkia viideltä vuosikymmeneltä! Jotta ilta olisi kaikin puolin täydellinen väliaikamusiikista ja illan juonnosta vastaa pisimpään ammattimaisesti toiminut, legendaarinen DJ Nite. Liput tapahtumaan maksavat 20 euroa ja ne ovat ennakkomyynnissä Tiketissä.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi